De voorbereidingen / vluchtnummers
Door: Laura en Brenda
01 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam
Dag vriendjes en vriendinnetjes,
Het is bijna zover, de voorbereidingen zijn in volle gang.
Allebei onze Bachelor gehaald, echt super. We gaan dus met een goed gevoel weg.
Via deze site zullen we jullie op de hoogte houden van onze spannende avonturen. Ook zijn wij natuurlijk te bewonderen op de foto's die we hier zullen plaatsen.
Aangezien er bij ons altijd wel iets gebeurd, zelfs bij simpele dingen, zal het vast een bijzondere ervaring worden.
We kijken uit naar jullie reacties op onze verhalen.
Voor ons welkomstcomite op Schiphol hieronder de vluchtnummers en tijden. Wat zullen jullie weer blij zijn om ons te zien, hihi/haha
Vluchtnummer Durban - Johannesburg
Vluchtnummer Zurich - Amsterdam
28 mei 2006; 07:20;
LX 724 Swiss European Air
Liefs Laura en Brenda
Het is bijna zover, de voorbereidingen zijn in volle gang.
Allebei onze Bachelor gehaald, echt super. We gaan dus met een goed gevoel weg.
We kijken uit naar jullie reacties op onze verhalen.
Vluchtnummer Durban - Johannesburg
LX 724 Swiss European Air
Liefs Laura en Brenda
04 Maart 2006 - 12:59
Kim En Jeroen:
in deze catogerie stond nog niks vandaar dat ik deze ff ga vullen met het eerste berichtje we zijn naar de zwartemarkt geweest vandaag en hebben een keigaaf schilderij gekocht voor de kinderkamer jew zal het wel zien als je terug bent vele kusjes en groeten vanuit de molenwei